Meedhuizen 2 -Veteranen
Thursday 04 October 2007

Ingezonden door Peter Steenhuis.

Veteranen voetbalOp 25 augustus jongstleden was er een wedstrijd geor-ganiseerd door Peter Steen-huis en Theo Kroeze. De “oudjes” wilden nog wel eens even laten zien dat ze een balletje konden trappen. Sommige spelers wonen niet meer in de regio zoals Jan Hospers (Eext) en Pieter Steen-huis (Deventer), maar toch waren ze bereid om te komen spelen. Ook de trainer Geert Gries had het er druk mee en de “voetbalvrouwen” waren voltallig aanwezig. Op de foto ziet u het veteranen elftal in vol ornaat

Het veteranenelftal bestond uit de volgende spelers:
Jan Hospers, Jan Jonk, Lubbert Bruins, Jan Krans, Dick Strockmeijer, Geert Udema, Pieter Steenhuis en Theo Kroeze. De volgende spelers maakten het elftal compleet: Geert Feiken, Bert Bakker, Jelke de Jong, Follie de Vries, Marko Welboren, Andre Rumpff en Peter Steenhuis.

Onder leiding van Henk Blaauw werd op deze zonnige zaterdag in Meedhuizen op het voetbalcomplex om 14:45 uur de aftrap gedaan door Meedhuizen 2.
In het eerste gedeelte van de wedstrijd bleek al snel dat de veteranen het spelletje nog niet waren verleerd. De openingsscore kwam op naam van Peter Steenhuis te staan maar na een doelpunt van Harald Meyer werd de stand weer gelijk getrokken: 1-1.
Uit een prachtige voorzet van Jan Jonk kopte Jan Krans raak! 2-1 voor de veteranen. Daarna scoorde Jan Krans nog een keer! 3-1. Toen kwamen de pijntjes al snel (liezen, hamstrings, kuiten) in zicht bij de veteranen die daarom gingen rouleren wat de wedstrijd niet ten goede kwam.  Voor de theepauze scoorden ook nog Marko Welboren en de “oudjes” gingen met 4-1 de rust in.

De tweede helft was Meedhuizen 2 constant in de aanval maar door goed keeperswerk van Geert Feiken kwamen ze niet tot scoren. Halverwege de tweede helft scoorde Marcel koning 2-4 en de eindstand werd door eveneens Harald Meyer gescoord: 3-4.

Na de wedstrijd was er een barbecue georganiseerd. Hier maakten de voetballers en vrouwen alsmede de kinderen gretig gebruik van.  Tijdens de barbecue bleek dat iedereen het gezellig vond en als plezierig heeft ervaren. Al met al was het een geslaagde voetbalmiddag met leuke verhalen over vroeger.

Bedankt v.v. Meedhuizen en Beatclub voor het gebruik van de accommodatie Iets wat toch in de toekomst voor herhaling vatbaar moet zijn!