VV Meedhuizen!
Monday 25 June 2007

D-ersDubbel kampioenschap

Op 19 mei was het groot feest bij de voetbalvereniging Meedhuizen en natuurlijk ook in het dorp. Maar liefst 2 kampioenschappen werden gevierd bij de jeugd, zowel de D-ers als de F2 werden kampioen.
Beide kampioenschappen werden in de laatste wedstrijd behaald zodat het voor beide teams een spannende dag werd.

De D’s moesten voetballen tegen Meeden, dat op de 2e plaats stond en ook nog kampioen kon worden. Na een wat nerveus begin waardoor een 2-1 achterstand opgelopen werd, herpakten de voetballers van Meedhuizen zich en werd er korte metten gemaakt met Meeden. De uitslag werd uiteindelijk 2-5. Meedhuizen D was kampioen, bovendien werden alle wedstrijden gewonnen. Een knappe prestatie die nog meer glans krijgt doordat Meedhuizen D in de herfstcompetitie ook al kampioen werd.
Na een wat aarzelend begin kreeg F2 in april de juiste vorm te pakken, alle wedstrijden werden gewonnen! Vooral de voorlaatste wedstrijd tegen koploper Wildervank was erg spannend.
Wildervank kon die dag kampioen worden, maar na een 2-0 achterstand, won F2 na een heel spannende slotfase met 4-3. Toen moest alleen de laatste wedstrijd tegen Reiderland nog gewonnen worden. na een wat zenuwachtig begin werd het uiteindelijk 0-6, ook F2 kampioen!
Een geweldige prestatie, zeker als je bedenkt dat alle jongetjes dit jaar voor het eerst voetballen, een aantal zelfs pas vanaf februari.
Na terugkomst van beide teams was het dan ook groot feest op het voetbalveld van Meedhuizen, met bloemen, bekers, drinken en chips.
Hierna volgde de traditionele tocht met trekker en wagen door het dorp, waarbij de spelers door veel inwoners van Meedhuizen gefeliciteerd werden.F2 Kampioen!!